Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 57 47 785  / Χάρτης

Πρόκειται για ένα ψυχοθεραπευτικό ομαδικό πρόγραμμα που απευθύνεται στα άτομα που στην καθημερινότητά τους νιώθουν έντονα αρνητικά συναισθήματα, όπως θλίψη και απογοήτευση, νιώθουν μοναξιά και αδιαφορούν ή δυσκολεύονται πολύ στο να εμπλακούν σε κάποια ευχάριστη δραστηριότητα ή ακόμα και στις καθημερινές τους υποχρεώσεις. Τα άτομα αυτά είναι απαισιόδοξα για το παρόν και ζουν με έντονο φόβο και άγχος για το μέλλον, κάνουν αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό τους και έχουν πάψει να αντλούν χαρά από τη ζωή τους.

Το πρόγραμμα βασίζεται στις αρχές της γνωσιακής-συμπεριφοριστικής ψυχοθεραπείας είναι δομημένο και βραχυπρόθεσμο. Στόχο έχει να βοηθήσει τα μέλη της ομάδας να μάθουν αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης των αρνητικών τους σκέψεων και συναισθημάτων, να προγραμματίσουν αποτελεσματικά την καθημερινότητά τους, να θέτουν στόχους και να τους διεκδικούν, να ξεφύγουν από την αδράνεια και να κερδίσουν τον έλεγχο της ζωής τους νιώθοντας ευχάριστα συναισθήματα.

Η συμμετοχή στην ομάδα βελτίωσης της διάθεσης βοηθάει τα μέλη της να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μοναδικοί στο να βιώνουν αρνητικά συναισθήματα, σκέψεις και να έχουν κακή διάθεση. Ο εκπαιδευτικός και βιωματικός χαρακτήρας της ομάδας σε συνδυασμό με τη στήριξη και το ασφαλές πλαίσιο που παρέχει κινητοποιούν τα μέλη της στην αλλαγή.

Διάρκεια: Πραγματοποιείται ένας κύκλος 12 δίωρων προκαθορισμένων συναντήσεων σε εβδομαδιαία βάση.

Αριθμός συμμετεχόντων: 4-6 άτομα.

Θεραπευτές: Ένας ή δυο (ανά περίπτωση).

Έναρξη: Σεπτέμβριο, Δεκέμβριο, Φεβρουάριο και Απρίλιο.

Κόστος: Το μηνιαίο κόστος είναι 70 ευρώ και για ανέργους με κάρτα ανεργίας 60 ευρώ.


Πως δηλώνω την συμμετοχή μου στo oμαδικό πρόγραμμα βελτίωσης της διάθεσης;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 5747785 ή να στείλετε e-mail στο info@mazimporo.gr αναφέροντας την επιθυμία σας να συμμετάσχετε στην ομάδα, δίνοντας τα στοιχεία σας για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Αρχικά ορίζουμε ένα ατομικό ραντεβού για την αξιολόγηση του αιτήματός σας, για να διερευνήσουμε αν η συγκεκριμένη ομάδα ανταποκρίνεται στο προσωπικό σας αίτημα.

Νικολάου Ελένη

Ψυχολόγος με εκπαίδευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία.
Είναι επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας «Μαζί Μπορώ».

Κέντρο «Μαζί Μπορώ»

Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας

Δωδεκανήσου 104,
Περιστέρι, 12 134, Αθήνα
(πλησίον στάσης Μετρό Ανθούπολης)


210 57 47 785

693 60 600 67Newsletter

Κάντε εγγραφή συμπληρώνοντας το e-mail σας, για να λαβαίνετε νέα του Κέντρου μας:

Μιλήστε Μας, Σας Ακούμε

Όνομα:

E-mail:

Μήνυμα: