Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 57 47 785  / Χάρτης

Βιογραφικό

Η Ελένη Νικολάου είναι Ψυχολόγος με εκπαίδευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία. Είναι επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας «Μαζί Μπορώ».


Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση

Είναι απόφοιτη του Προγράμματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (άδειας άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου αρ.2598/8-3-2006).

Εχει μετεκπαιδευτεί στο γνωσιακό – συμπεριφοριστικό μοντέλο ψυχοθεραπείας, σε παιδιά, εφήβους και ενηλίκους, από το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς στην Αθήνα σύμφωνα με τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Θεραπειών.

Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Σχολών Γονέων στην Αθήνα ως συντονίστρια στις Σχολές Γονέων. Επίσης, από τον ίδιο σύλλογο έχει εκπαιδευτεί ως συντονίστρια στις Ομάδες Εφήβων, στις Ομάδες Σχολών Γονέων Συναισθηματικής Αγωγής και στις Ομάδες Συμβουλευτικής μελλοντικών γονέων.

Συνεχίζοντας την επιστημονική της κατάρτιση εκπαιδεύτηκε και είναι σύμβουλος του Άριστον Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.


Επαγγελματική Εμπειρία

Η επαγγελματική της εμπειρία ξεκίνησε το 2003, στο συμβουλευτικό σταθμό κοινωνικής μέριμνας του δήμου Πετρούπολης ως ασκούμενη ψυχολόγος, υπό την εποπτεία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2004 συνεργάστηκε ως ασκούμενη ψυχολόγος με τη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, με έδρα στο Παγκράτι, υπό την εποπτεία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη συνέχεια,το 2005 συνεργάστηκε ως ασκούμενη ψυχολόγος στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του δήμου Αιγάλεω, στο τμήμα ενηλίκων, υπό την εποπτεία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2008 εργάστηκε στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Αθηνών, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις. Την ιδια χρονιά έως σήμερα διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής σε παιδιά, εφήβους και ενηλίκους.


Επαγγελματικό Μέλος

Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

Η Ομάδα μας

Η επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας «Mαζί Μπορώ» Ψυχολόγος Ελένη Νικολάου, συνεργάζεται με μια ομάδα ειδικών που αποτελείται από Ψυχίατρο, Ψυχολόγο και Ειδική Παιδαγωγό. Το πρώτο σας ραντεβού είναι με την υπεύθυνη ψυχολόγο, προκειμένω να αξιολογηθεί το αίτημά σας. Ανάλογα με το αίτημα, θα σας αναλάβει η ίδια ή θα σας παραπέμψει σε έναν από τους συνεργάτες της. Σε κάθε περίπτωση, προϋπόθεση της θεραπευτικής μας εργασίας αποτελεί η εχεμύθεια και η αυστηρή τήρηση του απορρήτου.

Νικολάου Ελένη

Ψυχολόγος με εκπαίδευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία.
Είναι επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας «Μαζί Μπορώ».

Κέντρο «Μαζί Μπορώ»

Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας

Δωδεκανήσου 104,
Περιστέρι, 12 134, Αθήνα
(πλησίον στάσης Μετρό Ανθούπολης)


210 57 47 785

693 60 600 67Newsletter

Κάντε εγγραφή συμπληρώνοντας το e-mail σας, για να λαβαίνετε νέα του Κέντρου μας:

Μιλήστε Μας, Σας Ακούμε

Όνομα:

E-mail:

Μήνυμα: